Fish Finder problem - AZBZ Forums
           
Arizona Bass Zone

   
November 29th, 2020     09:01 PM   

Home Forums List of Advertisers Tourny Schedule
Go Back   AZBZ Forums > Fishing Chat > Fishing Chat

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 25th, 2019, 08:47 AM   #1
hawg boss
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 372
Fish Finder problem

Hi I have a old Eagle Fish Mark 320 fish finder.I need the 5 " screen( old man ) and it always worked great for me.The power cord that plugs into the back of the unit disintegrated and now I have loose wires (female ends ) to plug into the males on the unit and I have no clue what goes where.I don't want to buy a new finder but can't find a wiring schematic or new power cable. The transducer cable is fine. I was thinking of just start plugging wires in where
ever to see what happens but afraid of blowing the ass off the back of my boat . Old man itchin for fishin.


I think I found my replacement cable....to be continued . thank you for reading.

Last edited by hawg boss; January 25th, 2019 at 11:13 AM. Reason: updated
hawg boss is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Images, Logos, Trademarks are property of thier respective owners, All other content Copyright 2003 AZBassZone.com , All Rights Reserved.